Η ΟΕΑΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΤΡΙΕΣ

Νάματα, 9 Αυγούστου 2010

Η ΟΕΑΝ (Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα Ναμάτων) θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον 3ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία του σκληροτράχηλου-πανέμορφου Άσκιου. Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από πάρα πολλά (και σε πολλές περιπτώσεις πολύ μακρινά) μέρη της Ελλάδας.

Τιμή επίσης για τη διοργάνωση αποτελεί τόσο η συμμετοχή πολλών επώνυμων πρωταγωνιστών των ορεινών αθλημάτων όσο και η πληθώρα των αθλητών και αθλητριών που απλά λατρεύουν το ορεινό τρέξιμο, την ορειβασία, την περιπέτεια.

Η ΟΕΑΝ ελπίζει να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων, να κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα, να πρόσφερε την απόλαυση και την ομορφιά, που επιδιώκει καθένας μας από τη συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις.

Λάθη και παραλείψεις μας ελπίζουμε να τις δείτε με την κατανόηση που επιτρέπεται σε μια διοργάνωση που βασίζεται απόλυτα στον εθελοντισμό, στην ανιδιοτελή προσφορά, στην αγάπη για το βουνό, μα και σε συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία που εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο και μέσα από τις δικές σας παρατηρήσεις και επισημάνσεις, με μοναδικό στόχο να κρατηθεί ο αγώνας σε υψηλότατο και ασφαλέστατο επίπεδο.

Ελπίζουμε λοιπόν , όλοι εσείς που συμμετείχατε στον 3ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων, να γίνεται κοινωνοί της ομορφιάς των Ναμάτων , του Άσκιου Όρους και του δυναμισμού του αγώνα μας. Πεπεισμένοι δε ότι πράγματι γευτήκατε μια ιδιαίτερη εμπειρία παίρνουμε το θάρρος να σας προσκαλέσουμε, από την επόμενη κιόλας μέρα, στον 4ο Ορεινό αγώνα Ναμάτων, στις 7 Αυγούστου 2011

Με σεβασμό,

ΟΕΑΝ